Forums
Members
Shoutbox
Calendar

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Χρησιμοποιώ

Τι browser χρησιμοποιείτε; Vote_lcap13%Τι browser χρησιμοποιείτε; Vote_rcap 13% [ 1 ]
Τι browser χρησιμοποιείτε; Vote_lcap13%Τι browser χρησιμοποιείτε; Vote_rcap 13% [ 1 ]
Τι browser χρησιμοποιείτε; Vote_lcap0%Τι browser χρησιμοποιείτε; Vote_rcap 0% [ 0 ]
Τι browser χρησιμοποιείτε; Vote_lcap63%Τι browser χρησιμοποιείτε; Vote_rcap 63% [ 5 ]
Τι browser χρησιμοποιείτε; Vote_lcap0%Τι browser χρησιμοποιείτε; Vote_rcap 0% [ 0 ]
Σύνολο Ψήφων : 8

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1Τι browser χρησιμοποιείτε; Empty Τι browser χρησιμοποιείτε; Δευ Φεβ 03, 2014 11:57 am

LeAdErQ

LeAdErQ
Administrators

Εγώ χρησιμοποιώ google chrome, αλλά από οτι έμαθα σημαντικά βήματα επιτυχίας κάνει και το mozilla firefox   cheers 

2Τι browser χρησιμοποιείτε; Empty Απ: Τι browser χρησιμοποιείτε; Πεμ Φεβ 06, 2014 1:54 am

Snakes....4

Snakes....4
New Members

Firefox  cheers

3Τι browser χρησιμοποιείτε; Empty Απ: Τι browser χρησιμοποιείτε; Σαβ Φεβ 08, 2014 2:52 am

aris

aris
New Members

παιδια εγω χρησιμοποιω explorer! το ξερω είναι φλορικο αλλα είναι το πιο αφαλες και το πιο γρηγορο!!!

4Τι browser χρησιμοποιείτε; Empty Απ: Τι browser χρησιμοποιείτε; Κυρ Φεβ 09, 2014 3:27 pm

DreaMaker

Administrators

Θα συμφωνήσω με τον LeAdErQ, το google chrome είναι το ταχύτερο κατά τη γνώμη μου πρόγραμμα περιήγησης, είναι λιτό και απλό. Επίσης, να αναφέρω πως με τούτο εδώ το πρόγραμμα ασχολούνται πιο πολύ οι προγραμματιστές.

http://dreamaker.forumgreek.com

5Τι browser χρησιμοποιείτε; Empty Απ: Τι browser χρησιμοποιείτε; Τετ Φεβ 12, 2014 7:28 am

giannis97

giannis97
New Members

για το κινητο ο opera ειναι ο καλυτερος, για τον υπολογιστη ο chrome!!!!!!!!!

6Τι browser χρησιμοποιείτε; Empty Απ: Τι browser χρησιμοποιείτε; Σαβ Φεβ 15, 2014 3:02 pm

biglinos

biglinos
Cell Phones Team

Google Chrome,ελαφρυς,γρηγορος...!!!

7Τι browser χρησιμοποιείτε; Empty Απ: Τι browser χρησιμοποιείτε; Πεμ Μαρ 06, 2014 9:36 am

manos95

manos95
New Members

Eγω εχω και τον chrome και τον firefox

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης