Forums
Members
Shoutbox
Calendar

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

JoKeR

JoKeR
New Members

Γεια σας, ψάχνω ένα πρόγραμμα που να ανοίγει προγράμματα που είναι γραμμένα για 16 bit. Το πρόγραμμα που έχω είναι γραμμένο σε pascal και παίζει (λειτουργεί) στα windows 98. Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να το ανοίξει είτε στα windows XP είτε στα windows 7.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

biglinos

biglinos
Cell Phones Team

JoKeR έγραψε:Γεια σας, ψάχνω ένα πρόγραμμα που να ανοίγει προγράμματα που είναι γραμμένα για 16 bit. Το πρόγραμμα που έχω είναι γραμμένο σε pascal και παίζει (λειτουργεί) στα windows 98. Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να το ανοίξει είτε στα windows XP είτε στα windows 7.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπερα Joker,δοκιμασες το DosBox?

JoKeR

JoKeR
New Members

Εκτός από το DosBox, δοκίμασα τα α) VMware Workstation, β) VirtualBox, κανένα από τα τρία δεν το ανοίγει, έψαξα πολλές λύσεις, αλλά κανένα δεν πέτυχε.

DreaMaker

Administrators

Γεια σου JoKeR, ένα παρόμοιο θέμα λύθηκε με την εγκατάστασή των windows 98 σ' έναν νέο εσωτερικό σκληρό δίσκο. Η διαδικασία έχει ως εξής, θα αφαιρέσεις από το σκληρό τα καλώδια που είναι συνδεδεμένα με τη μητρική πλακέτα έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ τους, έπειτα θα συνδέσεις έναν νέο εσωτερικό σκληρό δίσκο και θα περάσεις εκεί τα windows 98, όταν τελειώσει η διαδικασία της εγκατάστασης δοκίμασε το πρόγραμμα και δες εάν λειτουργεί. Αν δεν έχεις νέο εσωτερικό σκληρό δίσκο, τότε μπορείς να δοκιμάσεις στη θέση του και έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο που συνδέεται με καλώδιο USB στον η/υ, επίσης υπάρχει και μια διαδικασία μόνο για στικάκι USB δες εδώ. Δοκίμασε τα και πες μας τα νέα σου.

http://dreamaker.forumgreek.com

JoKeR

JoKeR
New Members

Καλησπέρα Γεια σας  DreaMaker, έχει πολύ φασαρία και λογικά θα είναι μονόδρομος απ' ότι βλέπω...θα δοκιμάσω αυτό με τον εξωτερικό ή με το στικάκι USB. Σας ευχαριστώ πολύ.

Dark-Avenger

Dark-Avenger
New Members

Μπορεις να κατεβάσεις την pame Pascal η οποία τρέχει κ σε περιβάλλον Windows 7 x32/x64bits.
Θα την βρεις εδώ

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Dark-Avenger

http://linux-team.forumgreek.com/

JoKeR

JoKeR
New Members

Dark-Avenger κατέβα το πακέτο εγκατάστασης της τελευταίας έκδοσης του PAME από εδώ., το έκανα κανονικά install, αλλά δεν μου ανοίγει το αρχείο .exe, όμως σε ένα pc με περασμένα τα windows 98 παίζει κανονικά.

Dark-Avenger

Dark-Avenger
New Members

JoKeR έγραψε:Dark-Avenger κατέβα το πακέτο εγκατάστασης της τελευταίας έκδοσης του PAME από εδώ., το έκανα κανονικά install, αλλά δεν μου ανοίγει το αρχείο .exe, όμως σε ένα pc με  περασμένα τα windows 98 παίζει κανονικά.
Καλημέρα Joker,
Τα αρχεία .exe δεν είναι δυνατόν να στα διαβάσει η γλώσσα Pascal γιατί είναι εκτελέσιμα αρχεία σε γλώσσα μηχανής. Είναι δηλαδή ήδη μεταγλωτισμένο απο κάποιον Interpreter/Compiler. H γλώσσα Pascal τα αρχεία πηγαίου κώδικα που μπορεί να ανοίξει έχουν επέκταση .pas. Αν θέλεις να κάνεις reverse το αρχείο .exe σε .pas θα χρειαστείς κάποιο ειδικό πρόγραμμα για αυτή την διαδικασία.

Dark-Avenger

JoKeR

JoKeR
New Members

Dark-Avenger, εγώ απλά θέλω με κάποιο τρόπο να το τρέξω το πρόγραμμα είτε στα windows XP ή 7. Αν θυμάμαι καλά σου είχα στείλει και ένα σχετικό π.μ για το πρόβλημα αυτό. Επίσης, να αναφέρω ότι το πρόγραμμα δε χρειάζεται εγκατάσταση απλά πατάς διπλό κλικ στο αρχείο .exe και ανοίγει (όλα αυτά στα wind 98).

Dark-Avenger

Dark-Avenger
New Members

JoKeR έγραψε:Dark-Avenger, εγώ απλά θέλω με κάποιο τρόπο να το τρέξω το πρόγραμμα είτε στα windows XP ή 7. Αν θυμάμαι καλά σου είχα στείλει και ένα σχετικό π.μ για το πρόβλημα αυτό. Επίσης, να αναφέρω ότι το πρόγραμμα δε χρειάζεται εγκατάσταση απλά πατάς διπλό κλικ  στο αρχείο .exe και ανοίγει (όλα αυτά στα wind 98).

Καλημέρα Joker,
Συγνώμη δεν είχα καταλάβει ότι απλά θέλεις να το τρέξεις, τότε θα πρέπει να κατεβάσεις το Virtual Box,  να κάνεις εγκατάσταση εκεί τα Windows 95/98 και να μεταφέρεις εκεί το πρόγραμμα που θέλεις να τρέξεις. Όποτε πάμε σε Virtualization method και αναγκαστικά το πρόγραμμα θα τρέξει μέσα στο Virtual Machine.

Dark-Avenger

ProgrAmmer

ProgrAmmer
Global Moderators

Για ν΄ανοίξεις το αρχείο .exe δοκίμασε το Visual Studio.

Dark-Avenger

Dark-Avenger
New Members

Παιδιά τα εκτελέσιμα αρχεία δεν ανοίγουν με το Visual Studio μόνο τα projects του ανοίγουν. H μόνη λύση είναι να εγκαταστήσει κάποια εικονική μηχανή στο virtual box.

Dark-Avenger

JoKeR

JoKeR
New Members

Παιδιά εγώ δε θέλω να δω τους κώδικες του εκτελέσιμου αρχείου (.exe), αλλά θέλω να το τρέξω όπως όλα τα άλλα προγράμματα, επίσης έχω δοκιμάσει τα α) VMware Workstation, β) VirtualBox, γ) DosBox.
Φίλε μου Dark-Avenger σου έστειλα το πρόγραμμα αν δεν σου είναι κόπος δοκίμασε το και πες μου τα νέα σου...

JoKeR

JoKeR
New Members

Το πρόβλημα για το πως θα ανοίξω το πρόγραμμα λύθηκε από το D- Fend Reloaded. Ευχαριστώ για την κάθε βοήθεια που δόθηκε. Μπορείτε να κλείσετε το θέμα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης