Forums
Members
Shoutbox
Calendar

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

LeAdErQ

LeAdErQ
Administrators

League Of Legends: Το έξακιλ καταφθάνει! LjNOvzV

H Riot έρχεται να προσθέσει μια νέα καινοτόμο λειτουργία στο παιχνίδι League Of Legends.
Πλέον οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν σε παιχνίδι 6v6 και μάλιστα με τους ίδιους κανόνες και στον ίδιο χάρτη άπλα με περισσότερους ήρωες αυτή τη φορά.

Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που μπορέσετε και εξοντώσετε 6 παίχτες θα ακούσετε το νέο ηχητικό "Έξακιλ".

Αυτό το event θα ξεκινήσει στις 20 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι της 2 Μαρτίου,
δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ.

Snakes....4

Snakes....4
New Members

Ωραίααα Very Happy

Airboner

Airboner
Golden Members

Τελευταια εχει @@@ η ριοτ παντως με τα λαγκαρισματα!πρεπει να κανουν κατι

giannis97

giannis97
New Members

Μια ερώτηση θέλω να κάνω, γιατί όλοι κολλάτε με αυτό το παιχνίδι;;

Airboner

Airboner
Golden Members

οτιδηποτε online πιστευω εχουν κολλημενα ατομα..
και μια αντιπαραθετικη ερωτηση προς εσενα ειναι..
γιατι ολοι κολλανε στο lineage2?

giannis97

giannis97
New Members

όλα αυτά φίλε για μένα δεν έχουν ουσία καμιά, και εγώ έπαιζα Grepolis και tribal wars για πάρα πολύ καιρό, αλλά μετά κατάλαβα ότι χάνω τον χρόνο μου για ανούσιο λόγο, και αποφάσισα λοιπόν στον ελεύθερο χρόνο που έχω να ασχοληθώ με τους Η/Υ και τα κινητά, κάτι που θα έχω μέλλον. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχω μέλλον αλλά ασχολούμαι με κάτι που θα μου προσφέρει πολλά. Αυτή είναι η άποψη μου πάνω στα παιχνίδια και στο διαδίκτυο γενικότερα!! Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giannis97 στις Σαβ Μαρ 08, 2014 3:15 pm, 1 φορά

LeAdErQ

LeAdErQ
Administrators

giannis97 έγραψε:όλα αυτά φίλε για μένα δεν έχουν ουσία καμιά, και εγώ έπαιζα Grepolis και tribal wars για πάρα πολύ καιρό, αλλά μετά κατάλαβα ότι χάνω τον χρόνο μου για ανούσιο λόγο, και αποφάσισα λοιπόν στον ελεύθερο χρόνο που έχω να ασχοληθώ με τους Η/Υ και τα κινητά, κάτι που θα έχω μέλλον. Δεν είναι σίγουρο ότι θα έχω μέλλον αλλά ασχολούμαι με κάτι που θα μου προσφέρει πολλά. Αυτή είναι η άποψη μου πάνω στα παιχνίδια και στο διαδίκτυο γενικότερα!! Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι γουστάρει!!!

ΜΗΝ ΤΟ ΠΆΡΕΤΕ ΣΑΝ SPAM!!! ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΈΩ 

Το να εκφράζεσαι δε θεωρείται spam.

Διάβασε εδώ τι είναι spam:
Κώδικας:
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%80%CE%B1%CE%BC

Airboner

Airboner
Golden Members

@
giannis97
οταν εχεις ομως ελευθερο χρονο και κανονιζεισ το πραγραμμα σου να ασχολεισαι και με το κινητο Wink
και με τα pc και με  οτι θες τοτε δεν τιθεται πιστευω καποιο θεμα..
απλα ειναι ενα ειδος διασκεδαση..
anyway,το θρεντ ειναι για σχολιασμος του γενικου παιχνιδιου league of legends..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης